CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 21 januari 2011

..8 jaar..


Dag allemaal,
precies na het plaatsen van mn vorige bericht sloeg de griep hier in huis toe....eerst zoonlief en vrijsnel daarna ik ook....gelukkig zijn we een weekje verder en gaat t al een stuk beter, helemaal fris en fruitig ben ik nog zeker niet te noemen ;)

Maar doordat ik dus even in de lappenmand zit, kon ik deze week maar moeizaam een kaartje maken, terwijl ik dat half januari altijd doe voor mn beste vriendin om persoonlijke redenen...in plaats van de kaart afgelopen maandag te geven, hoop ik hem vanavond te kunnen geven aan haar.... hierbij mn gebruikte copics......bedankt voor jullie bezoekje...berichtjes zijn altijd leuk om terug te lezen....8 reacties:

Claudia Rosa ~ Pretty Pressings

fabulous colors

sytjuh

irene, bedankt voor je lieve reactie ...

ik wilde ff zeggen dat ik je kaartje echt super mooi vind! gaaf die kleuren , ik heb nog te weinig copics daarvoor... en die stempel is ook weer super mooi.. waar haal je die toch weg??

greetz syta

Petra

Hij is mooi geworden! Die schaduwen zijn goed gelukt met je copics. Vind dat zelf erg lastig. Leuk idee om rond de stempel met pareltjes/perlenpen te werken!
Groetjes van Petra.

Henriëtte

wowww....daseen mooi kaartje, mooi papier, mooie letters.

bmartes

Ach wat een schattig kaartje! En wat heb je een leuke foto in je banner met die merel en die appel...
Groetjes,
Arja

miriam

Mooie kaart ook mooi ingekleurd

gr miriam

Anneke (An) Wijers

Wat een mooie kaart
en zo mooi ingekleurd!

Anneke (An) Wijers

Hè, nou zie ik dat ik nagenoeg de zelfde reactie heb als mijn voorgangster. Terwijl ik die van haar niet gezien had... Nou, dan weet je i.i.g. dat het waar is. ;-)