CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 25 augustus 2010

"ouder werk"






Hoi allemaal,

ben op dit moment zo druk weer bezig met school, dat iets maken wel hoog op mn wensenlijstje staat, maar simpelweg de tijd niet voor heb...


dan maar even iets laten zien van voor de zomervakantie....in de vreselijk hectische tijd van het afronden, van het schooljaar, ook nog deze doosjes(zo leuk op sa forum steeds gezien) gemaakt voor mijn directe collega's en later ook nog voor de juffen van mn nichtjes en neefje........"even tussendoor" 11 van deze doosjes gemaakt. was best een klusje tussen alle oudergesprekken, rapporten en onderzoeksverslagen door(vooral het dekseltje...grrr), maar iedereen heeft hem dankbaar in ontvangst genomen en daar doe je het voor. Een collega dacht dat ik dit gekocht had en wilde wel eens weten waar, want dan kocht hij het ook voor een bedankje, was zo leuk en origineel!! hihih best een complimentje dan toch ;)

hopelijk binnenkort iets recenter werk ;)

bedankt voor het kijken en een berichtje achterlaten is altijd leuk!



woensdag 18 augustus 2010

Liefs

Afgelopen zaterdag een workshop gevolgd bij de copic queen herself, Nicole :)..........wat was dat leuk zeg, maar pffffffff...dan is het thuis nog 10 x zo moeilijk om al die nieuwe tips en trucs toe te passen....haha. door het starten van het schooljaar had ik vandaag pas tijd om weer te freubelen.

Kon ik eindelijk eens aan de gang met mn nieuwe magnolia en nestabililities.

Een wit lintje was te saai, dus heb er een ander doorheen geregen...best grappig geworden.
Het lijkt nu trouwens net of het lintje vreselijk scheef zit, maar dat valt wel mee hoor...op foto lijkt het erger :)

zondag 15 augustus 2010

Net aan.....











In de laatste minuten van mijn vakantie wordt t toch eens de hoogste tijd wat te laten zien van mn vakantie boekje.......immers morgen begint t gewone leven weer en dan staat school , gewenst of ongewenst, toch vaak hoog op het avondprogramma......

kleine impressie van onze vakantie op sprookjes camping, de vechtstreek......ideaal voor kleine kids...echt erg leuk! Roan heeft het er nu nog over.... en ja.....vooral over Piet Piraat, want die heeft hij een handje mogen geven............hoe gelukkig kun je zijn, als 2 jarige ;)

donderdag 12 augustus 2010

"To do".....door mijn collega's :)











De zomervakantie is hier toch echt weer afgelopen :( ..... ;) en vanaf maandag gaan we weer aan de slag...

ik wilde mijn collega's een kleinigheidje meegeven en heb daarom deze "to do" boekjes gemaakt, want er is altijd wel wat te doen in t onderwijs ;)....ga ze morgen geven...hopelijk vallen ze in de smaak bij de dames en 1 heer. :)

dinsdag 10 augustus 2010

twee verjaardagskaarten




Zo, het is hier redelijk stil geweest...;)....maar ik heb ondertussen wel van alles gemaakt hoor. Vakantie album is af( daar later deze week fotos's van), maar ook 2 kaarten....ik ha d van de week voor t eerst eens helemaal geen zin, om een afbeelding te gebruiken en heb 2 kaarten zonder plaatje gemaakt....was best een uitdaging voor me ;)

De rode kaart geinspireerd door Leontine en bedoeld voor een jarige oma aankomende week en de andere is gespireerd door Hanneke (lang leve bloginspiratie!!!) en ligt hopelijk vandaag eindelijk bij mn schoonzusje in de bus (een dag te laat weliswaar *bloos* ) klikken is groter..

Leuk dat je even kwam kijken en een bericht achter laten is altijd leuk!!