CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 27 april 2011

geboortekaartje


Vorige week is mn nichtje bevallen van een zoontje, Joey en ja...daar hoort natuurlijk een kaartje bij.....Ze zijn gek op giraffen, dus....dit afdrukje past er mooi bij, nietwaar?



vrijdag 22 april 2011

Vrolijk pasen en verjaardag boek








Hallo,
heerlijk zo'n paasweekend voor de deur...even wat dagen wat bijkomen en genieten van t mooie weer. Vandaag lekker alvast vrij en dat geeft de ruimte om weer eens een kaartje te laten zien en 2 blz uit het verjaardagsboek van Roan, dat nu weer helemaal bij is....


Mn kaartje doet weer mee met de karen doodles uitdaging. bedankt voor je bezoekje en geniet van deze paasdagen!!

zondag 17 april 2011

en nog een jarige.....


En ja hoor, vandaag weer een feestje....heel even de laatste op een rij, maar dat wil niet zeggen dat de komende weekenden dan rustiger zullen zijn.......maaar pffffff wat een verjaardagsgolf allemaal...Vandaag eeen nichtje aan de andere kant van de familie jarig....Ze wordt 4 en mag dan ook deze week echt helemaal naar school!!! superspannend... Ik heb mn kaart weer "ingeleverd" bij de challenge van Karen Doodles. Fijne zondag allemaal en bedankt voor je bezoek!


zondag 10 april 2011

happy birthday


Terwijl alle kopjes, schotels en gebak klaar staat om het feest van Roan zo te vieren, is eigenlijk mijn nichtje Bente vandaag jarig (en Roan pas morgen). Maar Bente vierde het gisteren, dus wij vandaag.


En ze kreeg natuurlijk een kaartje van tante! Lekker met roze, want daar houdt ze van! Ze vond hem heel mooi..gelukkig maar ;) De kaart doet ook mee aan de amerikaanse challenge deze week van Karen Doodles. bedank voor je bezoekje...ik ga een feestje vieren...fijne zondag verder


woensdag 6 april 2011

Roan, bijna 3




Mn kleine ventje is a.s, maandag jarig en dan wordt hij 3 jaar!! Voor hem blijft deze kaart nog even een verrassing, maar jullie mogen hem al zien...hihi vind hem zelf zo leuk geworden...of komt dat omdat hij voor mn eigen kind is....;)


We vieren het zondag en het kan natuurlijk niet zo zijn, dat mama altijd kaarten maakt voor iedereen en niet voor hem!! (ahum...wat wel n beetje het geval was met zn eerste verjaardag en vorig jaar door alle drukte, kwam het de dag na zn verjaardag....ahum) Dus lekker op tijd af....Kan hij mooi meedoen met magnolia down under challenge.........


eerlijkheid gebied wel te zeggen dat ik de kaart heb "gelift" van mijn favoriete kaartenmaakster Nicole.....


Roan is helemaal weg van piraten; we gaan ook naar de piet piraat show over 2 weken voor zn verjaardag, dus dan is dit een toepasselijk kaartje nietwaar? ;) Schip ahoy, piraatjes! bedankt voor jullie bezoek..


zondag 3 april 2011

Voor jou!



Hallo allemaal,

Hier weer eens een magnolia kaartje.....

Ik vond het papier van magnolia zelf, zo goed bij dit stempeltje passen, maar had er een sterk "kerst gevoel " bij (wellicht omdat ik ditzelfde papier inderdaad ook gebruikt heb voor kerst LO.

Maar door t frisse groen heb ik getracht wat meer bij dit seizoen aan te sluiten ;).

Ben benieuwd wat jullie er van vinden....bedankt voor je bezoekje!