CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 31 mei 2010

beterschap en gefeliciteerd











Een kaartje voor de dochter van een "forum -genootje", die in het ziekenhuis ligt en de andere kaart is voor mn zus en zwager geweest, die afgelopen weekend alweer 13 jaar getrouwd waren!!

bedankt voor het kijken en een berichtje wordt zeer op prijs gesteld!

vrijdag 28 mei 2010

Hoera!!


Een stoere kaart voor een 10 jarige voetbalkampioen! Deze kaart is voor mn neefje die afgelopen woensdag voor het eerst kampioen geworden is met zn team!! Nogmaals gefeliciteerd Justin.....en deze komt snel naar je toe ;)

Bedankt voor het kijken en een berichtje wordt zeer gewaardeerd!

donderdag 27 mei 2010

bedankt


Weer aan de freubel geweest en daar kwam een bedank kaartje uitrollen ;)Vind hem zelf wel lief geworden, maar kan hij wel voor een man? wil nl een collega bedanken....
Bedankt voor je ezoekje en ik zou het zeer op prijs stellen als je een berichtje achter laat!

maandag 24 mei 2010

vollledige kaartje Sarah







Voor de 2e keer heb ik samen met mn vriendin Sarah een kaart-uitdaging bedacht en gemaakt voor elkaar.
Opdracht deze keer was; rood/ wit, cupcake en lekker "zoet"......Ik heb me volledig laten inspireren door Nicole, door deze kaart. Ik had ook nog deze sheets liggen en vond het idee zo leuk! Inmiddels heeft Sarah de kaart ontvangen, dus kan ik hem helemaal laten zien!

fijne maandag verder!

donderdag 20 mei 2010

Kaartje SARAH


Een klein stukje van de kaart die ik in een nieuwe uitdaging voor Saar heb gemaakt.......hopend dat ze even nieuwsgierig komt kijken op mn blog en dan .....eigenlijk nog niets ziet ;) Haha, maar hij is leuk geworden, hoor......

Tot zaterdag wachten, lieve din! ;)


woensdag 19 mei 2010

Nieuwe woning


Een kaartje voor een nicht van me plus partner, die volgende week de sleutel van hun nieuwe woning zullen krijgen. Hij is wel erg ""vrolijk en blij" geworden, nietwaar? ;)

Bedankt voor het bezoekje en een berichtje wordt zeer gewaardeerd!

zondag 16 mei 2010

kaartje




Gewoon zomaar weer even een kaartje gemaakt...voor wie en waarom weet ik zelf nog niet. Kan altijd een tekststempel op t laatste moment toegevoegd worden, nietwaar?:)

Had wat ruzie met de papiertje en kleuren. T is uiteindlijk niet mn mooiste kaart ever, maar ach...hij mag er nog best zijn toch?

Laat gerust een beichtje achter, na je bezoek...............lees het graag wat je er van vindt!

fijne avond allemaal

Liefs Irene

woensdag 12 mei 2010

Like father, like son







Iedereen zegt het al vanaf geboorte........wat lijkt Roan toch veel op Fred! En ja, op deze twee foto's zijn er toch wel grote overeenkomsten te vinden, tussen deze twee mannen ;)

Bedankt voor het kijken en een berichtje stel ik zeer op prijs! fijne dag verder!

dinsdag 11 mei 2010

happy birthday


Een verjaardagskaart voor mn zwager, die as zaterdag jarig is.
Hopelijk vindt hij t wat ;)

Eigenlijk met stazon gestempeld, waardoor het inkleuren met mn copics voorzichtig aan moest gebeuren....vandaar het kleine beetje uitlopen her en der, maar ach......;)
bedankt voor het kijken....berichtjes stel ik op prijs ;)

maandag 10 mei 2010

You & me




En nu eens een layout van Fred en mij..... Foto is genomen op het strand van Scheveningen, afgelopen oktober...je ziet de zee nog een beetje achter ons ;)

Moederdag 2010

Met een kus van het allerliefste kereltje ter wereld, werd ik gistermorgen wakker gemaakt. Vervolgens kreeg ik dit prachtige cadeau, en zelfs nog spontaan een verjaardagsliedje,....want ja....dat hoort toch bij "dootjes?"

Hij hangt in de kamer, aan de deur. Roan zelf is er ook wel van onder de indruk...Als hij langs loop staat hij even stil en zegt dan "kleur, kleur!" Fijne dag allemaal en bedankt weer voor de lieve berichten.

vrijdag 7 mei 2010

little boys can be a big help!



Heerlijk...kind vandaag naar kdv en mama even overdag eens tijd om aan de freubel te gaan.. deze foto wilde ik al een tijd scrappen, maar wist niet waar te beginnen en met welk papier....

uiteindelijk is dit hem geworden...ben er nu zo lang mee bezig geweest, dat ik even niet zo goed weet of ik er wel 100% tevreden over ben. ach...even een paar dagen aan de kant laten liggen en dan ziet hij er ineens heel anders uit!

dank voor het lezen en al de lieve reacties!! fijne avond!

donderdag 6 mei 2010

kusje



klikken = groter

Samen met Sarah een uitdaging gemaakt voor kaarten, voor elkaar....

gebruik maken van kraft, wit en blauw, 3 knoopjes, magnolia afdruk,copics, bloem en lint en cuttlebug, tekstje en perlen pen....
ben best geslaagd, of niet dan ;)...ze was er nog blij mee ook ;)

dinsdag 4 mei 2010

En nog 1 uit het dinobos


en in het dinobos nog even een "gevaarlijke foto" laten maken ;)

Dagje Dierentuin Amersfoort

Net terug van een dagje dierentuin Amersfoort, met Mariette, Justin en Roan. Voor Roan de eerste keer.....Hij heeft een super ochtend gehad (ik ook hoor ;) )...vooral het samen hand in hand lopen met zn grote neef!!! OOk het ritje in de caroussel en treintje waren een groot succes.. Het dinobos was mooi, maar zegt hem nog helemaal iets. de leeuwen op het einde waren toch ook wel erg spannend............die kan hij al heel goed nadoen "rauwww!!" Zus en neef(je), dank voor de gezellige ochtend namens ons ;) (op foto klikken= grotere foto)



lekker lui leventje...





maandag 3 mei 2010

Verjaardagstaart van vilt


Ook deze creatie is het posten waard..................wat is het een lang gevecht geweest om deze taart te maken. Ik had hem op de Kreadoe 2008!!! gekocht, want het leek me zo leuk voor Roan's eerste verjaardag...........dat lukte niet en lukte maar niet..................en langzaam aan kwam de 2e verjaardag dichter bij.. Nog een flinke poging ondernomen en ja hoor........een paar dagen voor zn verjaardag was hij klaar!(...waarop Fred vraagt of dat ene kaarsjes dan nog wel kan....zucht....haha; JA!!!!) Met hartelijke dank aan Mieke voor de prachtige poppetjes, sterren en slagroomtoefjes, maar de rest is made by me :)

Er zijn zulke mooie dingen te vinden, gemaakt van vilt. En ieder jaar kijk ik ernaar en denk ik:"...ach...zal ik ook eens?"

Maar vanaf dit jaar loop ik anders langs die kraampjes...het is ontzettend leuk en prachtig om te zien, maar noooooooit meer iets voor mij ;)

de taart gaat nu de doos in en mag volgend jaar op Roan's verjaardag weer naar voren komen, net als de slingers (maar met nog steeds 1 kaars ;) )